Lidhje

Zv/kryeministri Kuçi: “Kam telashe me EULEX-in” rreth veriut të Kosovës


Zv/kryeministri Kuçi: “Kam telashe me EULEX-in” rreth veriut të Kosovës

Në Kosovë, zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi, i ka quajtur të ngutshme komentet e kreut të EULEX-it, i cili ditë më parë është shprehur pesimist për rikthimin e gjykatësve vendas në gjykatat në veriun e vendit, pa një marrëveshje politike. Zoti Kuçi thotë se zgjidhja për gjykatat në veriun e vendit duhet të bëhet sipas ligjeve në fuqi dhe Kushtetutës së Kosovës. Gjykatat në veriun e Kosovës u mbyllën pas protestave të qytetarëve serb të zemëruar me shpalljen e pavarësisë së Kosovës.

Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG