Lidhje

Zv/kryeministri Kuçi: Nuk kemi tension me EULEX-in

  • Leonat Shehu

Zv/kryeministri Kuçi: Nuk kemi tension me EULEX-in

Në Kosovë, zyrtarë të qeverisë thanë se marrëdhëniet ndërmjet tyre dhe Misionit të Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit janë të mira, pavarësisht të ashpërsimit të deklaratave në ditët e fundit, lidhur me punën e EULEX-it në veriun e Kosovës. Zyrtarë të qeverisë e kanë kritikuar këtë mision për mospërmbushje të detyrave që dalin nga mandati i tij, ndërkaq zyrtarët e EULEX-it kanë kërkuar sqarim lidhur me këto deklarata.

Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG