Lidhje

Deklaratat e zyrtarëve të lartë dhe politikanëve në ditën e votimit


Përfaqësuesit më të lartë të shtetit dhe politikës shqiptare u bënë thirrje qytetarëve shqiptarë të dalin për të hedhur votën në zgjedhjet e përgjithshme, si pjesë e angazhimeve për të zhvilluar demokracinë. Ata pohuan se vendi ka nevojë për pjesëmarrjen e qytetarëve dhe për një proces të rregullt zgjedhor.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG