Lidhje

SHËNIM PËR PRIVATËSINË

SHËNIM PËR PRIVATËSINË

Rregullat për botimin e komenteve
Komentet do të rishikohen para botimit. Zëri i Amerikës do të bëjë përpjekje për t’i rishikuar dhe botuar komentet brenda 48 orësh, ose edhe me pak. Zëri i Amerikës nxit diskutimin thelbësor dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Zëri i Amerikës nuk do t’i ndryshojë komentet, ato ose do të botohen, ose do të lihen jashtë.
Gjithë komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:
* Përmbajuni temës.
* Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtashëm, gjuhë që përmban urrejtje, ose çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.
* Nuk lejohen sulme personale. Nuk lejohet fjalor ose thirrje për dhunë.
* Vetëm tekst i thjeshtë ju lutemi.
* Jo html ose kode të tjera.
Informacioni që mblidhet për gjurmimin dhe modifikimin sipas kërkesave të klientit (Cookies)
I ashtuquajturi "cookie" është një dokument i vogël që një faqe interneti ia kalon kompjuterit tuaj në mënyrë që ai të mbajë mend disa informacione rreth asaj faqeje kur ju jeni të lidhur me të. Kompjuteri juaj e ndan informacionin që përmbahet në "cookie" vetëm me atë faqe interneti prej nga e ka marrë dhe uebsajtet e tjera nuk mund t'ia kërkojnë atë. Ekzistojnë dy lloje "cookie", të përkohshme dhe të përhershme. Të përkohshmet zgjasin për aq kohë sa lexuesi (browser) juaj është i hapur. Me ta mbyllur atë, ky lloj "cookie" zhduket. Të përhershmit janë ata "cookie" që e ruajnë informacionin për një kohë më të gjatë në kompjuterin tuaj.
Faqet e Zërit të Amerikës mund të përdorin "cookie" të përkohshme për qëllime teknike të cilat e bëjnë më të lehtë kërkimin në faqe ose që ju lejojnë të modifikoni preferencat tuaja për të komunikuar më lehtë me faqen. Disa faqe të Zërit të Amerikës mund të përdorin edhe "cookie" të përhershme për t’ju ruajtur ju në kujtesë nga njëra vizitë te tjetra. Për shembull, ju mund të ruani preferencat tuaja për vizitën e ardhëshme në atë faqe. Çdo faqe e Zërit të Amerikës që përdor "cookie" të përhershme identifikohet si e tillë përpara lexuesit. Në asnjë rast informacioni juaj privat, qoftë në një "cookie" të përkohshme apo të përhershme nuk u kalohet palëve të treta të cilat nuk kanë të drejtë ta kenë atë informacion. Nëse nuk dëshironi të keni "cookie" të përkohshme apo të përhershme në kompjuterin tuaj, ju mund t’i bllokoni ato. Por kjo mund të pengojë funksionimin e disa faqeve të Zërit të Amerikës.
XS
SM
MD
LG