Lidhje

Gjendja e komuniteteve në Kosovë

  • Zëri Amerikës

Në Kosovë, me veprimtari të shumta po mbahet festivali i komuniteteve Rome, Ashkalinj e Egjiptas. Organizatorët thonë se festivali ka për qëllim përmirësimin e gjendjes social-ekonomike, lehtësimin e qasjes në arsim dhe promovimin e trashëgimisë e tyre kulturore.

XS
SM
MD
LG