Lidhje

Turizmi kulturor

  • Zëri Amerikës

Në Shqipëri nga nisur sezoni i turizmit kulturor, i cili mbështet kryesisht në ardhjen e disa mijëra turistëve nga vende të ndryshme. Zona e Bregdetit jugor dhe rajoni i Gjirokastrës kanë një ofertë të lartë me pasuritë natyrore, arkeologjike dhe kulturore. Specialistët e turizmit thonë se krahas përmirësimeve në infrastrukturë nevojitet një promovim më i madh i këtyre vlerave tek vizitorët e huaj.

XS
SM
MD
LG