Lidhje

Gërmime në Butrint

  • Zëri Amerikës

Çdo vit misione arkeologjike dhe rrethe shkencore dhe universitare nga Shqipëria dhe mjaft vend të tjera kryejne kërkime për periudha të ndryshme historike. Këtë vit, një mision i përbashkët amerikan e shqiptar po zhvillohet në Butrint nën kujdesin e Institutit Arkeologjik shqiptar dhe Universitetit të Notre Dame në SHBA

XS
SM
MD
LG