Lidhje

Dita e fëmijëve në Shqipëri


Femijët në Tiranë festuan sot 1 Qershorin, Ditën Ndërkombëtare të Femijeve. Por një pjesë e tyre jetojnë në varfëri dhe OSBE-ja aka ngritur shqetësime për të drejtat e fëmijeve.

XS
SM
MD
LG