Lidhje

Fermerët e Nën-Shkodrës

  • Zëri Amerikës

Fermerët e zonës fushore të Nënshkodrës janë bashkuar në Federatën e tyre të Fermerëve, në përpjekje për të shtuar prodhimin dhe për të gjetur mundësi më të shumta për tregtimin e prodhimeve të tyre. Fermerët thonë se janë të kënaqur me organizimin e tyre, por kërkojnë më shumë mbështetje, nga strukturat shtetërore, për të përmirësuar teknologjinë e prodhimit si dhe për të lehtësuar daljen e tyre në tregun vendas dhe atë të huaj.

XS
SM
MD
LG