Lidhje

Dita e turizmit 2012

  • Zëri Amerikës

Në qytetin e Shkodrës u organizua sot Dita e Turizmit 2012, ku përmes një panairi u paraqit oferta turistike e këtij viti për Qarkun e Shkodrës. Përveç njësive vendore të këtij Qarku, në panair morrën pjesë edhe agjenci turistike të rajonit si dhe studentë të degës së turizmit, në Universitetin e Shkodrës.

XS
SM
MD
LG