Lidhje

Intervistë me z. Adriatik Llalla

  • Laura Konda

Një nga problemet me shqetesuese per Shqiperine eshte ai i korrupsionit. Ndonese thuhet se ka patur perpjekje per të luftuar korrupsionin në nivele të ulëta dhe të mesme, korrupsioni i shkallës së lartë mbetet pothuajse i paprekur. Këto ditë ndodhet ne Uashington drejtuesi i Inspektoriatit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive Adriatik Llalla, per te marre pjese ne nje konference te Bankes Boterore per korrupsionin. Zotin Llalla e kishim të ftuar në studio për një bisedë.

XS
SM
MD
LG