Lidhje

Media Arkivi

Panairi Ndërkombëtar i Biznesit në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Prishtinë, duke filluar nga gjashtë qershori, kompani nga vende të ndryshme të botës, ofruan prodhimet e tyre të ndryshme në panairin e përgjithshëm ndërkombëtar. Ky panair, sipas organizatorëve synon të kontribuojë në imazhin e kompanive të vendit dhe krijimin e urave të reja të bashkëpunimit me vendet tjera në fushën e ekonomisë.

XS
SM
MD
LG