Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me kandidatin Mark Gjonaj

  • Ilir Ikonomi

Mark Gjonaj, biznesmen nga Bronksi i Nju Jorkut, është ndër të paktët njerëz në komunitetin shqiptar të Amerikës që synon të zgjidhet në një post të rëndësishëm, në këtë rast si anëtar i Asamblesë së shtetit Nju Jork. Votimet paraprake zhvillohen në muajin shtator dhe zoti Gjonaj ka filluar tashmë fushatën.

XS
SM
MD
LG