Lidhje

Kosovë, Panairi i Librit

  • Leonat Shehu

Në panairin e librit në Prishtinë, botues nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia, ofruan me mijëra tituj të rinj librash dhe disa mijëra tituj më të vjetër. Organizatorët thonë se rrjedha e panairit i ka tejkaluar parashikimet e tyre, dhe veçojnë si të rëndësishëm faktin që ky panair përkon me 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG