Lidhje

Guvernatoret e Kosoves dhe Shqiperise marreveshje bashkepunimi

  • Zeri Amerikes

Guvernatori i Bankes Qendrore te Kosoves dhe ai i Bankes se Shqiperise nenshkruan sot nje marreveshje per shtimin e bashkepunimit ndermjet dy institucioneve

XS
SM
MD
LG