Lidhje

Dyfishohet dhurimi i gjakut në Shqipëri


Numri i dhuruesve të gjakut është dyfishuar në Shqipëri gjatë fushatës kombëtare për këtë çështje. Punonjës të spitaleve dhe të ministrisë së shëndetësisë iu bashkuan qytetarëve, duke dhuruar gjak edhe ata vetë, në mbështetje të urgjencave dhe njerëzve në nevojë. Shqipëria nuk praktikon më dhënien e gjakut me pagesë dhe ploteson me dhurime vullnetare mbi 85 për qind të nevojave.

XS
SM
MD
LG