Lidhje

Uashington, Përkujtohen viktimat e komunizmit

  • Ilir Ikonomi

Në Uashington, disa dhjetra vetë u mblodhën dje për të përkujtuar 5-vjetorin e një përmendoreje kushtuar viktimave të komunizmit. Në ceremoni u fol edhe për Shqipërinë, si vendi që përjetoi një ndër regjimet më të egra komuniste në botë. Disa ish të burgosur politikë bënë thirrje që shoqëria dhe politikanët shqiptarë të tregojnë më tepër ndjeshmëri ndaj viktimave të komunizmit.

XS
SM
MD
LG