Lidhje

Dhurimi i gjakut në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë këto ditë po zhvillohet një aksion për dhurimin vullnetar të gjakut, që do të zgjasë deri më 20 qershor. Punonjësit e shëndetësisë thonë se nevojat për rezerva të gjakut janë të mëdha dhe aksioni aktual njëkohësisht ka për qëllim të ndryshojë kategoritë e dhuruesve të gjakut, nga familjarë, në dhurues vullnetarë.

XS
SM
MD
LG