Lidhje

Skandali Watergate

  • Zëri Amerikës

40 vjet më parë, njëri prej skandaleve politike më me pasoja në historinë amerikane, skandali Watergate, filloi si një hyrje fshehurazi në zyrat e Partisë Demokrate në kompleksin Watergate në Washington, por solli dorëheqjen e presidentit Richard Nixon. Kjo ngjarje vazhdon të ketë jehonë sot për politikanët dhe ambiciet e tyre, paratë e fushatave dhe abuzimimin e pushtetit.

XS
SM
MD
LG