Lidhje

Plazhi i Durrësit


Plazhi i Durrësit po pret këto ditë të nxehta vere mijëra pushues shqiptarë dhe të huaj. Zyrtarët e bashkisë thonë se infrastruktura dhe kushtet shëndetësore në plazh janë përmirësuar nga viti në vit, por qytetarët pohojnë se pastërtia nuk është në shkallën e duhur, ndërsa trafiku i makinave është i rrezikshëm dhe i parregulluar.

XS
SM
MD
LG