Lidhje

Tony Blair në Kosovë


Ish kryeministri britanik, Tony Blair, ka shkuar në Kosovë, në kuadër të një misioni për të mbështetur Universitetet e vendit, në nxitjen e tolerancës dhe debatit kritik për rolin e besimeve në shoqëritë demokratike.

XS
SM
MD
LG