Lidhje

I dërguari i BE në Prishtinë e Beograd

  • Leonat Shehu

I dërguari i Bashkimit Evropian në bisedimet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, Robert Cooper, shkon këtë javë në Beograd dhe në Prishtinë, në përpjekje për të siguruar vazhdimin e këtyre bisedimeve. Ato u ndërprenë në mars të këtij viti, për shkak të zgjedhjeve presidenciale e parlamentare të Serbisë.

XS
SM
MD
LG