Lidhje

Reforma zgjedhore

  • Zeri Amerikes

Në Shqipëri, mbledhja e parë e komisionit të Reformës zgjedhore një ditë pasi mori mandatin e ri tre javor nga parlamenti, u mbyll mes polemikave. Palët nuk ranë dakort për procedurat që duhen ndjekur për të reflektuar rekomandimet e ekspertëve të Odihr lidhur me identifikimin dhe numërimin elektronik. Socialistët thanë se nuk mund të punonin pa i patur ato më parë me shkrim, duke premtuar se do të paraqesin një projekt të mërkurën e ardhshme. Për demokratët e gjitha kjo i ngjan sipas tyre, një përpjekjeje për të bllokuar komisionin dhe djegur pa rezultat edhe afatin e ri

XS
SM
MD
LG