Lidhje

Kodi Penal

  • Zeri Amerikes

Zëvendëskryeministri i Kosovës Hajredin Kuçi, paraqiti dorëheqjen nga ky post dhe nga posti i ministrit të drejtësisë. Vendimi i tij u bë publik vetëm pak kohë pasi që deputetët e Parlamentit të Kosovës votuan kundër ndryshimit të Kodit Penal të Kosovës, i cili përfshinë dy nene që kanë të bëjnë me mediat.

XS
SM
MD
LG