Lidhje

Veprimtaria "Porti i Hapur" në Durrës


Porti Detar i Durrësit po mban hapur nga mbrëmë, për tre ditë, mjediset e veta për mijëra turistë dhe banorë që dëshirojnë ta vizitojnë atë. Veprimtaria "Porti i Hapur" synon të rrisë transparencën dhe komunikimin me qytetarët gjatë sezonit veror.

XS
SM
MD
LG