Lidhje

Bashkëpunimi Kosovë-Maqedoni

  • Isak Ramadani

Ministri i jashtëm i Kosovës Enver Hoxhaj ndodhet për vizitë zyrtare në Maqedoni. Ai ka diskutuar me autoritetet në Shkup mbi thellimin e bashkëpunimit në më shumë fusha, si lidhjet infrastrukturore dhe energjetike, qarkullimin e lirë të njerëzve dhe mallrave dhe për çështje të tjera rajonale.

XS
SM
MD
LG