Lidhje

Java e historisë dhe kulturës çame


Në Tiranë, disa organizata rinore dhe Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet nisën javën e kulturës dhe historisë çame. Veprimtarët synojnë të tërheqin vëmendjen e publikut ndaj çeshtjes çame, vrasjes dhe largimit me dhunë nga Greqia të mijëra shqiptarëve nga trojet e tyre në fillim të shekullit të kaluar.

XS
SM
MD
LG