Lidhje

Bashkëpunimi policor Shqipëri-Mali i Zi

  • Pëllumb Sulo

Në Shkodër u nënshkrua sot marrëveshja mes policisë së Shqipërisë dhe asaj të Malit të Zi për shërbime të përbashkëta policore gjatë sezonit turistik veror. Marrëveshja, parashikon edhe lehtësimin e procedurave të kalimit kufitar si dhe forcimin e luftës së përbashkët kundër krimit.

XS
SM
MD
LG