Lidhje

Kthimi i emigrantëve në Sarandë

  • Raimond Kola

Në qytetin e Sarandës, disa qindra familje emigrantësh shqiptarë po kthehen nga Greqia për shkak të krizës ekonomike dhe financiare. Emigrantët po nisin të merren me shërbime të vogla, mjaft prej të cilave i kanë ushtruar gjatë viteve të qëndrimit në Greqi. Nje pjesë e emigrantëve thonë se e kanë të vështirë integrimin, edhe për shkak të korrupsionit të lartë në administratën shqiptare.

XS
SM
MD
LG