Lidhje

Ligji i mbetjeve urbane


Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi sot kërkesën e shoqërisë civile për një referendum mbi ligjin e trajtimit të integruar të mbetjeve urbane, por vendosi ta dërgontë çështjen në Gjykatën Kushtetuese pas 6 muajsh. KQZ zhvilloi sot një mbledhje të gjatë, ku shqyrtoi materialet dhe dëgjoi përfaqësues të Aleancës Kundër Importimit të Plehrave, duke kaluar me vështirësi në labirintet ligjore deri sa e miratoi kërkesën bashkë me shtyrjen edhe 6 muaj të tjerë.

XS
SM
MD
LG