Lidhje

Intervistë me sipërmarrësin Lulzim Syla

  • Laura Konda

Në Shtetet e Bashkuara ndodhen një grup Sipërmarrësish të rinj nga Kosova në kuadrin e një projekti të Agjencisë Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar, USAID. Ata kanë patur takime në disas shtete amerikane dhe së fundi, në përfundim të vizitës, ata ndodhen në Nju Jork.

XS
SM
MD
LG