Lidhje

Intervistë me z. Philip Reeker

  • Arben Xhixho

Zëvendës-ndihmës Sekretari amerikan i Shtetit për Evropën dhe Euroazinë, Philip Reeker, thotë se një nga përgjegjësitë e rëndësishme të presidentit të ri në Shqipëri, është ruajtja e pavarësisë së institucioneve, siç janë shërbimet e zbulimit, apo prokururia e përgjithshme. Pas zgjedhjes së presidentit të ri, politikanët shqiptarë duhet t’i rikthehen plotësimit të rekomandimeve të Bashkimit Evropian për të marrë statusin e kandidatit.

XS
SM
MD
LG