Lidhje

Fëmijët me difekte në zemër


Shqipëria po shton masat dhe po investon që të shërojë fëmijët e lindur me difekte në zemër. Spitali Nënë Tereza operon mbi 170 fëmijë në vit, ndonëse numri i fëmijëve me këto probleme është dy herë më i madh. Çdo vit vlerësohet se rreth 300 fëmijë lindin me probleme në zemër dhe po aq në Kosovë.

XS
SM
MD
LG