Lidhje

Media Arkivi

Kosovo's North

  • Leonat Shehu

Në një studim të Institutit për Zhvillimin e Politikave, thuhet se problemi i veriut të Kosovës, për t’i dhënë këtij rajoni një autonomi shtesë, do të zgjidhet në bisedimet e ardhshme politike në mes të Kosovës dhe Serbisë.

XS
SM
MD
LG