Lidhje

Kosove, Roli i Diaspores

  • Leonat Shehu

Autoritetet ne Prishtine diskutojne rolin e diaspores ne mbeshtetje te vendit dhe ne zhvillimin e metejshem te ekonomise.

XS
SM
MD
LG