Lidhje

Intervistë me Ismet Elezin


Qarqet politike në Tiranë janë përfshirë së fundi në debate të reja dhe nisma ligjore për heqjen e imunitetit të zyrtarëve. Profesori i njohur juridiksionit penal në Shqipëri, Ismet Elezi, mendon se imuniteti nuk është pengesë kryesore në goditjen e korrupsionit të zyrtarëve të lartë. Profesor Elezi foli edhe për gjakmarrjen, që po trondit opinionin me disa vrasje kohët e fundit, një dukuri kjo që ai e studion prej vitesh.

XS
SM
MD
LG