Lidhje

Maqedoni, Marreveshje politike

  • Isak Ramadani

Në Maqedoni, Lidhja Social Demokrate dhe Partia Demokratike Shqiptare arritën një marrëveshje për koalicion në zgjedhjet vendore të vitit të ardhëshëm. Ky do të jetë koalicioni i parë midis një partie maqedonase dhe një shqiptare në zgjedhjet e Maqedonisë,

XS
SM
MD
LG