Lidhje

Malesia e Madhe

  • Pellumb Sulo

Malesia e Madhe ofron bukuri te shumta natyrore dhe mundesi per turizem alpin. Autoritetet po perpiqen t'i shfrytezojne keto bukuri ne sherbim te biznesit turistik

XS
SM
MD
LG