Lidhje

Çështja e kufizimit të imuniteteve

  • Armand Mero

Në Shqipëri kryeministri Sali Berisha i cilësoi sot të papranueshme kërkesat e opozitës për të shoqëruar çështjen e heqjes apo kufizimit të imuniteve me ndërhyrje të tjera kushtetuese që lidhen me sistemin e drejtësisë dhe emërimin e drejtuesve të institucioneve kryesore të vendit.

XS
SM
MD
LG