Lidhje

Dhjetëfishohet popullata e Koplikut

  • Pëllumb Sulo

Qyteti i Koplikut ndodhet buzë Liqenit të Shkodrës dhe në qendër të aksit rrugor që lidh Shkodrën me pikekalimin kufitar të Hanit të Hotit, që kanë mundësuar dhjetëfishimin e numrit të banorëve brenda 20 viteve të fundit.

XS
SM
MD
LG