Lidhje

75 vjetori i vdekjes së Ndre Mjedës

  • Pëllumb Sulo

U përkujtua sot në Shkodër 75 vjetori i vdekjes së poetit, atdhetarit dhe klerikut Dom Ndre Mjeda, i cili shërbeu për shumë vite si famullitar i Kuklit, në Komunën e Bushatit. Në këtë veprimtari morrën pjesë studiues nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Shtetet e Bashkuara, të cilët vlerësuan kontributin e Mjedës në historinë dhe kulturën kombëtare.

XS
SM
MD
LG