Lidhje

Intervistë me analistin Fatos Lubonja


Analisti i njohur i politikës dhe shoqerisë shqiptare, Fatos Lubonja, thotë se debati për heqjen e imunitetit të zyrtarëve të lartë shtetërore po bëhet për qëllime politike të forcave kryesore parlamentare. Sipas tij, heqja ose jo e imuniteteve nuk ndikon në luftën kundër korrupsionit të zyrtarëve sa kohë që mungon vullneti politik i palëve për të patur rezultate në këtë fushë.

XS
SM
MD
LG