Lidhje

Spitali Rajonal i Shkodrës

  • Pëllumb Sulo

Në Shkodër është në përfundim rikonstruktimi i plotë i një Spitali Rajonal për gjithë zonën Veriore të Shqipërisë, projekt ky që financohet nga Banka Europiane dhe Qeveria e Shqipërisë. Sot, Ministri i Shëndetësisë, Vangjel Tavo, inspektoi punimet dhe u shpreh se Spitali Rajonal i Shkodrës po pajiset me teknologjinë bashkëkohore të diagnostikimit, përfshirë edhe telemedicinën.

XS
SM
MD
LG