Lidhje

Reagimet ndaj komenteve gjeneralit Drews


Deklaratat e komandantit të KFOR-it, gjeneralit Erhard Drews, se barrikada në urën kryesore mbi lumin Ibër në Mitrovicë, është barrikadë e turpit dhe simbol i ndarjeve në një qytet që mund të bashkëjetojë, ka nxitur reagime të përfaqësuesve të Prishtinës zyrtare dhe serbëve në veri.

XS
SM
MD
LG