Lidhje

Kosovë, liberalizimi i vizave

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, autoritet thanë sot se fakti që Kosova nuk njihet nga pesë vende të BE-të nuk do të jetë pengesë për liberalizimin e vizave për qytetarët e saj. Po ashtu ata shprehën bindjen se situata në veri nuk do të pasqyrohet në këtë proces. Por, çështjet politike mund të jenë sfidë për procesin e stabilizimit dhe përafrimit me BE, meqë marrëveshja për këtë proces duhet të ratifikohet nga çdo vend individual.

XS
SM
MD
LG