Lidhje

Qendra Albania Excellence


100 vjetori i pavarësisë së shtetit shqiptar i ka nxitur studiuesit që të bëjnë kërkime jo vetëm në histori, por edhe në rrjedhën e jetës bashkëkohore të shqiptarëve. Qendra Albania Excellence po përgatit një studim mbi 100 shqiptarët më të suksesshëm në të gjitha fushat e dijes brenda dhe jashtë vendit.

XS
SM
MD
LG