Lidhje

Shahu në Shqipëri e Kosovë


Federatat e sporteve të ndryshme në Shqipëri dhe Kosovë po bashkëpunojnë për të zbuluar talente të reja. Federatat e shahut kanë zhvilluar gara të ndryshme në Prizren dhe në Durrës, duke kërkuar talentet që do ta rikthejnë këtë sport në majat e sporteve kombëtare.

XS
SM
MD
LG