Lidhje

Projekte në Shkodër

  • Pëllumb Sulo

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit po mbështet rikonstruksionin e dy rrugëve historike dhe tregtare në qytetin e Shkodrës. Drejtuesit e Bashkise së këtij qyteti e vlerësojnë si një model të ri bashkëpunimi, ndërsa përfaqësuesit e biznesit të zonës, si mundësi edhe për realizimin e projekteve të tjera, në dobi të zhvillimit të tregtisë dhe turizmit në një nga zonat më të rëndësishme të qytetit të Shkodrës.

XS
SM
MD
LG