Lidhje

Shqipëri, ndotjet dhe turizmi


Në Shqipëri është krijuar një qendër e re për zbulimin e ndotjeve mjedisore në zonat turistike, Smart Tourist Albania. Instituti Shqiptar i Shkencave po mbledh në një faqe interneti nga turistet vendas dhe të huaj dhjetra foto dhe video që ata i bëjnë kudo ku shohin ndotje mjedisi gjatë pushimeve të tyre. Drejtuesit e Institutit pohojnë se qytetarët denoncojnë aty drejtpërdrejt ndotjet dhe shkatërimet e zonave turistike.

XS
SM
MD
LG