Lidhje

Sfidat e ekonomisë shqiptare


Në Tiranë qeveria rriti pagat, ndërsa në qarqet ekonomike u rihapën debatet mbi sfidat e ekonomisë shqiptare në këtë periudhë të vështirë. Rritja ekonomike është ngadalësuar dhe burimet ekonomike nuk janë më ato të mëparshmet. Ekspertët mendojnë se qëndrueshmëria e brishtë ekonomike nuk lë shumë hapësira për manovra të gjera ekonomike.

XS
SM
MD
LG